Lasă un comentariu

Cadouri care conteza

Exista o fundatie Open Doors ( https://www.facebook.com/AtelierOpenDoors )ce are ca scop sa introduca Terapia prin Arta in Comunitate.Sa ofere accesul la o metodă alternativă de terapie şi de educare a oamenilor prin manifestări artistice, urmărind coeziunea şi consolidarea identităţii culturale a orasului Constanta.

In aceasta perioada ,in care crestinii,asteapta nasterea Domnului..ei..au organizat un targ cu CADOURI CARE CONTEAZA-cu produse a peste 16 artisti constanteti(printre care am onoarea sa ma aflu)

Magazin online

doua felicitari brodate din cele 24 ce se afla la targul online
Icoana brodata
Perna tricotata decorativa

<<Peste 16 artiști constănțeni vor vinde on-line „altfel de cadouri” în cadrul unui bazar de artă organizat cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă de Centrul de Terapie prin Artă „Open Doors” din Constanța, a declarat pentru „Dobrogea Live” managerul organizației culturale, Andreea Enache.

Potrivit acesteia, 25% din suma strânsă în urma expoziției virtuale va fi direcționată către o campanie prin care artiștii și voluntarii Open Doors vor picta camerele copiilor aflați în centre de plasament din județul Constanța.

Creațiile artiștilor locali vor fi cadouri realizate în serie limitată sau unicat și vor fi expuse virtual pe Facebook în perioada 6 – 30 decembrie.

„Fiindcă noi nu facem lucrurile ca la carte, le facem ca în inimă: puternic, cald, adevărat, Crăciunul ăsta organizăm expoziția online, cu vânzare #CadouriCareContează, eveniment caritabil, care își propune să încurajeze oamenii să înlocuiască previzibilele cadouri din tradiționalul mall cu niște cadouri gândite și simțite de artiștii locali”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nicio limitare artistică

Până în prezent, 16 artiști și-au anunțat participarea la bazarul on-line, însă Andreea Enache a precizat că înscrierile rămân deschise până la data de 4 decembrie.

De asemenea, managerul centrului cultral a spus că nu există o limitare în privința creațiilor artiștilor.

“Nu există restricții vizavi de culoare, tehnică, format sau materiale. La bazar vom avea pictură, sculptură, ceramică, fotografie, ilustrație, decorațiuni, textile, accesorii etc”.

Lucrările achiziționate vor fi ambalate la Centrul „Open Doors”, apoi livrate la domiciliul cumpărătorului.

„Open Doors” este un centru cultural non-profit înființat la Constanța în urmă cu două luni, care promovează terapia prin artă în comunitate.>>

text preluat https://dobrogealive.ro/bazar-on-line-de-cadouri-create-de-artistii-constanteni-o-parte-din-bani-folosita-pentru-pictarea-camerelor-din-centrele-de-plasament/?fbclid=IwAR2kAnDoZK-MnVOayd_6GKLv8ufaQ8HC_zBAEUVvha8y49Mx2Da4OsNB3PY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: